REVIEW OVER DJ BEAUTY KEES IN DE LUSTHOFBODE

Volkstuinvereniging Lusthof in Rotterdam heeft in de zogeheten ‘Lusthofbode’ een review over DJ Beauty Kees geschreven. Vorige maand vond op het feeërieke terrein van de vereniging het DJ Beauty Kees Outdoor Summer Closing Festival plaats. Het festival viel samen met het 60-jarig lustrum van Lusthof en was met zo’n 150 bezoekers een gigasucces. ‘Twee jonge, slanke heren’ worden we in het artikel genoemd. En ‘heren met humor’. Maar dat zijn we natuurlijk ook. Je kunt het artikel (of eigenlijk alleen het gedeelte dat over ons gaat) hier lezen:

dj_beauty_kees_review_lusthof_klein

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s