WE HEBBEN EEN WEBSITE!

parade_2015

Omdat we in razend tempo bekend aan het worden zijn, hebben we besloten een website voor DJ Beauty Kees op te zetten. Binnenkort gaan we ‘m verder vullen. Voor nu – voor wie ons nog niet kent – antwoord op de vraag: wie is DJ Beauty Kees eigenlijk?:

DJ Beauty Kees is begonnen als een poging van twee – laten we zeggen – geen tieners meer om tóch nog dj te worden. Met als eerste gig een sprankelende performance op de toiletten van Club Nyx in Amsterdam, hebben we ons via feestjes, festivals en partijen van derden omhoog gewerkt in de showbizz. De optredens liepen in de laatste jaren uiteen van het Solar Festival in Roermond tot het COC in Arnhem, van het International Film Festival Rotterdam tot klassieke Rotterdamse cafés als De Schouw en Het Witte Huis, en van een eigen show op theaterfestival De Parade tot het 40-jarig huwelijksjubileum van tante Thea en ome Jan. Inmiddels hebben we een bonte schare van drag queens, sjonnies, sm-meesteressen, paarden en andere exotische persoonlijkheden om ons heen verzameld, die we te allen tijde uit onze beautycase kunnen toveren.

Verwacht bij ons geen vakkundig gemixte platen en een gelikte show. Reken eerder op: veel te harde (lees: overstemde) muziek, kitscherige beauty cases uitgerust met rookmachine en stroboscoop, ‘dansende’ lampen die om de haverklap kapot springen, schel stemgeluid door een goedkope microfoon, en vooral: een hoop gekkigheid en aanstekelijke gezelligheid. Vooralsnog komen we ermee weg. Neem contact met ons op als het je aanspreekt of kom een keer kijken naar één van onze shows. Want we zetten met alle liefde ook bij jou de tent op z’n kop!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s